MANTENIMENTS I REPARACIONS TECNOSEGRIÀ, S.L.
MANTENIMENTS I REPARACIONS TECNOSEGRIÀ, S.L.

En compliment de les disposicions recollides en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, així com el compliment dels nivells de seguretat de protecció de dades conforme al Real Decret 994/1999, de l’11 de Juny, declarant que s’han establert tots els mitjans tècnics per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Tanmateix, la seguretat tècnica a Internet no és inviolable i poden existir filtracions per actes fraudulents de tercers.

 

Les presents disposicions regulen l’ús del servei de la pàgina web que Manteniments i Reparacions Tecnosegrià posa a disposició dels usuaris d’Internet. En accedir i utilitzar aquesta página web, o en descarregar qualsevol contingut de la mateixa, vostè accepta les condicions incloses en aquest Avís Legal. 

Els serveis i materials oferts en aquesta pàgina web es faciliten únicament per a finalitats informatives i en cap cas es presten a través del servei de la pàgina web.

Manteniments i Reparacions Tecnosegrià, no es responsabilitza dels danys i perjudicis produïts en l’usuari o tercers amb motiu d’actuacions basades en la informació continguda en la pàgina web, i en cap cas, dels danys ocasionats en els equips informàtics de l’usuari o de tercers durant l’utilització de la pàgina.

 

 

Denominació social:

 

MANTENIMENTS I REPARACIONS TECNOSEGRIÀ, S.L.

 

Domicili social:

 

C/ Doctora Castells nº 30 - Baixos

25001 LLEIDA

 

Correo electrònic:

 

infor@tecnosegria.com

 

Teléfono:

 

873 63 14 15

 

 

 

 

Preus i condicions:

S'aplicarà l'IVA vigent en tots els preus i serveis o bé el que legalment es trobi vigent en el moment de formalització de el servei o actuació.

 

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris . Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

 

Contacte

MANTENIMENTS I REPARACIONS

         TECNOSEGRIÀ, S.L.
C/ Doctora Castells nº 30

C.P. 25001  LLEIDA 

__________________________

 

Li agradaria conèixer de primera mà la qualitat dels nostres serveis?

 

Ens pot trobar en el següent número de telèfon: 

 

873  63 14 15

 

Si ho prefereix també ho pot fer a través del nostre e-mail:

 

info@tecnosegria.com

 

Descomptes Especials

Descobreixi els nostres descomptes especials.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Manteniments Reparacions Tecnosegria